Mišković: ‘Dajte nam malo vremena i vidjet ćete promjene u HNS-u’

Foto: snimka zaslona

Aktualni potpredsjednik HNS-a i predsjednik NK Rijeke Damir Mišković u emisiji Veto Sanjina Španovića na N1 televiziji i govorio je o raznim temama.

O promjenama u HNS-u

“Vidjet ćete ubrzo da se dosta toga promijenilo. Radi se novi statut, mijenja se način izbora u HNS-u, drugačije komuniciramo i dajte nam malo vremena i vidjet ćete promjene. Ljudi su glasali za koga su glasali. Bit će promjena oko načina i sustava glasanja, on će biti puno liberalniji i tome mi težimo. Nijedna revolucija nije donijela ništa dobro, ali sustavni rad koji pokušavamo ponovno ustrojiti HNS će biti na jednom drugom nivou nego što je sada”.

O Mamiću

“Ja Mamića nisam dugo vidio u HNS-u, ne vjerujem da može on imati utjecaja u HNS-u, ima nas koji smo tu, i koji radimo promjene i dajte nam još malo vremena. Ne želim sada ulaziti u optužnice, neka se to odradi i odluči jer netko kriv ili ne”

O financijama u HNS-u

“Iako kao privatni klub mi ne moramo objašnjavati svoje financije, mi ih u Rijeci svake godine transparentno objavljujemo svima. Ako to možemo mi, ne vidim razloga zašto se toga boje u HNS-u, jer ako to se netko boji, onda tamo ne mora biti. Ja vam garantiram da takvih financijskih izvještaja u budućnosti će svakako biti”, rekao je Mišković.

Izvor: narod.hr