Mišković o mogućem odlasku Drmića, suđenju u HNL-u…

Foto: fah

Predsjednik Rijeke Damir Mišković je u razgovoru za Dnevnik Nove TV komentirao aktualan prijelazni rok i špekulacije koje se vežu uz Rijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Drmić je ipak jedan igrač na drugom nivou i za hrvatsku ligu. To je jedan kapitalac, a takvi kapitalci koštaju godišnje bruto 3 milijuna funti. Mi bi voljeli da Drmić ostane, imamo neki usmeni dogovor. Ali sve zavisi o prijelaznom roku, nemojmo se lagati. Sve to ovisi o ponudama i potražnji za tog igrača”, rekao je Mišković pa odgovorio na pitanje može li najbolji strijelac Rijeke prijeći u Dinamo ili Hajduk: “Pa kad pošalju ponudu, onda ćemo sjest i pričati. Ja nemam s tim problema.”

Danas se pojavila glasina i da je Eintracht zainteresiran za braniča Hrvoja Smolčića.

“Nadam se da će biti više od jedne ponude, jer već imamo u redu druge nogometaše koji trebaju doći u Rijeku, ne bih htio njih izgubiti. S druge strane, mislim da je za neke došlo vrijeme da jednostavno naprave iskorak. Za njih, a i na kraju dana da klub zaradi na njima”, dodao je Mišković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju se osvrnuo i na suđenje u HNL-u.

“Bruno Marić radi novi posao, dobar posao zasad, ali jednostavno treba im dati vremena. Naravno, kada se pogriješi, treba priznati da se pogriješilo. Treba ići naprijed, ali mislim kada se VAR usavrši, da će pogrešaka biti sve manje i manje”, zaključio je predsjednik Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.