Mitrović napao Ronalda, a niti jednog trenutka nije priznao ono što su u Beogradu svi vidjeli

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Srbije i Portugala nedavno su u Beogradu na Marakani u sklopu kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo odigrali 2:2, a drama se dogodila u samoj završnici kada je Ronaldo zabio čisti pogodak, no nizozemski sudac Danny Makkelie i njegov pomoćnik Mario Diks nisu vidjeli da je lopta punim obujmom prešla gol-crtu te gol nije priznat, nakon čega je slavni Portugalac izgubio živce te je bacio kapetansku vrpcu, koja je kasnije prodana u humanitarne svrhe, a onda je  ljutito izašao s terena prije kraja utakmice. Podsjetimo, srpski kapetan Stefan Mitrović klizećim startom spriječio je da lopta dotakne samu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Prvu TV Mitrović je prokomentirao duele s Ronaldom te je kazao kako je Cristiano srpskim reprezentativcima uputio nekoliko psovki.

“Naravno da je psovao… Vidjela se nervoza kod njega. To mu se dogodilo u Srbiji i na još nekoliko utakmica u karijeri, da bude potpuno nadigran. Drago mi je da smo bili bolji od europskog prvaka”, rekao je Mitrović, nakon čega je nastavio komentirati ponašanje portugalskog igtača.

“Poštujem ga jako kao sportaša, pravi je simbol profesionalca. Međutim, na terenu je malo drugačiji, arogantan je u komunikaciji, ne dopušta da mu se previše priđe. To mi se nije svidjelo kod njega.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo kako ”istinski sportaš” Mitrović nije priznao ono što su svi vidjeli, a zbog čega se ispričao i sudac utakmice, a to je da je pogodak Ronalda bio potpuno regularan i da bi tim pogotkom Portugal pobijedio Srbiju usred Beograda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.