Mladi fratar Ivan Malić koji se priprema za svećeničko zvanje postao prvak Hrvatske u atletici

Foto: Ured HBK za mlade

Fra Ivan Malić, mladić podrijetlom iz Tomislavgrada koji se priprema za svećeničko zvanje, na nedavno održanom Prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore pobijedio je u utrci na 1500 m, s vremenom 3:59,68.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Unatoč uspješnoj atletskoj karijeri i budućnosti koja ga je čekala, Ivan je pobjedničko postolje zamijenio franjevačkim habitom.

Evo rezultata:

1. Ivan MALIĆ 1995 Dinamo-Zrinjevac Zagreb 3:59,68
2. Daniel IVANIČIĆ 1996 Liburnija Rijeka 3:59,99
3. Domagoj VLAHOVIĆ 1998 Svetice Zagreb 4:03,70

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Ured HBK za mlade

Rođen je 1995. u Tomislavgradu, te se u šestom razredu s obitelji preselio u Veliku Goricu, gdje je prije odluke da postane svećenik bio predsjednik mladeži HSP-a, tada je izjavio da ga je “Božji poziv pratio i kroz djetinjstvo. U sobi koja je bila prazna, sam sebi napravio je malu crkvicu u kojoj se igrao i govorio misu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.