Prvenstvo Hrvatske: Mihaljević u kugli 21,58 m, dva naslova za Čeku

Zagreb, 08.08.2020 - Prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke u atletici. Na fotografiji Daniel Ivančić. foto HINA/ Daniel KASAP/ dk

Prvog dana pojedinačnog prvenstva Hrvatske u atletici koje se održava na stadionu Mladosti uz Savu najvredniji rezultat ostvario je Filip Mihaljević koji je pobijedio u bacanju kugle s rezultatom 21.58 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo se i član AK Sveti Ante iz Knina Marko Čeko, ovaj 20-godišnjak je postao prvak Hrvatske na 100 metara s osobnim rekordom od 10.46 sekundi i u skoku u dalj također s osobnim rekordom, ali rekordom prvenstava Hrvatske od 8,04 metara.

Kod atletičarki rekord prvenstava Hrvatske ostvarila je 25-godišnja članica Dinama-Zrinjevac Paola Borović koja je u troskoku pobijedila s rezultatom 13,61 metara.

Na 100 metara u konkurenciji atletičara izvan konkurencije je nastupio i hrvatski paraolimpijac Toni Bošnjaković, kojemu su amputirane obje potkoljenice te je ostvario rezultat od 12.78 sekundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.