Mladi hrvatski košarkaši osvojili broncu na europskoj smotri

Hrvatska muška košarkaška reprezentacija do 18 godina osvojila je brončanu medalju na Europskom prvenstvu u turskoj Konyi, u dvoboju za treće mjesto naši su juniori svladali vršnjake iz Grčke sa 75-71 (11-19, 19-9, 24-24, 21-19).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U redovima Hrvatske istakla su se tri igrača, Marko Arapović sa 24 koša i 16 skokova, Lovro Mazalin sa 24 poena, te Dragan Bender sa 14 ubačaja, 10 asistencija i devet skokova. Kod Grčke najbolji su bili Vasileios Charalampopoulos sa 20 i Dimitrios Stamatis sa 19 pogodaka.

U finalu će se susresti domaćin Turska i Srbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.