Mladi hrvatski vaterpolisti prvaci Europe!

Foto: HVS

Mlada hrvatska vaterpolska reprezentacija do 19 godina osvojila je naslov prvaka Europe!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na U-19 Europskom prvenstvu kojemu je domaćin bio bugarski Burgas mladi hrvatski vaterpolisti u finalu su svladali vršnjake iz Crne Gore boljim izvođenjem peteraca sa 10:8 (1:0, 2:1, 1:3, 3:3 / 3:1) nakon što je po završetku zadnje četvrtine rezultat bio 7:7.

Hrvatska je tako prvi put u povijesti kontinentalnih nadmetanja ovog uzrasta, nakon dva srebra 1994. i 2004., osvojila najsjajnije odličje.

Najboljim vratarom Europskog prvenstva proglašen je hrvatski kapetan, Riječanin Mauro Ivan Čubranić. Prvi strijelac turnira je Dubrovčanin Vlaho Pavlić s 22 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi hrvatski vaterpolski junaci, europski prvaci, u domovinu se vraćaju u nedjelju 8. rujna. U zagrebačku zračnu luku Franjo Tuđman trebali bi stići u 18.05 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.