Mladi Vatreni svladali Englesku na kultnom Craven Cottageu

Foto: Mario Ćužić

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine starosti u Londonu je u prijateljskom susretu svladala vršnjake iz Engleske 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su prošloga četvrtka, također u prijateljskom ogledu, odigrali bez golova u Varaždinu s Izraelom, izabranici Igora Bišćana sada su na kultnom Craven Cottageu stigli do pobjede protiv Engleske.

Mlade Vatrene u vodstvo je doveo Martin Baturina u 34. minuti. Mladi veznjak Dinama postigao je sjajan pogodak iz slobodnog udarca. Početkom drugog poluvremena, u 53. minuti na 2:0 iz kaznenog udarca povisio je napadač Osijeka Dion Drena Beljo.

Poraz domaćina u 87. minuti ublažio je Morgan Gibbs-White.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlade hrvatske nogometaše krajem lipnja očekuje nastup na Europskom prvenstvu kojemu su domaćini Rumunjska i Gruzija. Hrvatska će igrati u skupini B, a protivnici su joj Ukrajina, Španjolska i Rumunjska, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.