Mnoge iznenadio potez Barcelone na Twitteru nakon poraza od Reala

Foto: Twitter

Nogometaši Barcelone poraženi su prije nekliko dana u najvećem derbiju španjolskog nogometa, Real ih je na svom terenu porazio 2:1. Ovim porazom katalonska momčad udaljila se od borbe za naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice i nakon poraza u Barceloni nisu krili nezadovoljstvo suđenjem u El Clasicu te smatraju kako nisu zaslužili izgubiti utakmicu, iako su gubili 2:0. Trener Ronald Koeman poslije susreta otvoreno je kritizirao glavnog suca te je poručio da nije nije dosudio čisti jedanaesterac za Barcelonu u drugom poluvremenu. Žalili su se i sami igrači katalonskog kluba, prednjačio je Pique.

Foto: Snimka zaslona

Barcelona je dio izjave u kojoj Koeman kritizira suđenje objavila na Twitteru, a danas se pojavila informacija da su čak i platili dodatnu promociju ove objave što je mnoge šokiralo s obzirom da se tako nešto ne radi, a pogotovo ne kada su u pitanju ponajveći nogometni klubovi na svijetu. Tako se na fotografiji koja kruži društvenim mrežama može vidjeti da je aktivirana promocija ove objave, a iz kluba se na tu temu još uvijek niko nije oglašavao. Hoće li uopće?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.