Modrić: Bezveze smo srljali nakon što smo poveli, a onda se povukli

Foto: fah

Hrvatska reprezentacija odigrala je 2:2 s Albanijom u Hamburgu u svojoj drugoj utakmici na Europskom prvenstvu. Momčad izbornika Zlatka Dalića u prvom kolu doživjela je poraz od Španjolske (3:0), a sad je kiksala protiv autsajdera skupine B. Pred medije je nakon utakmice stao i kapetan Hrvatske Luka Modrić. Evo što je sve rekao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić: Ne znam zašto smo se povukli u zadnjih 5-10 minuta

“Prvo poluvrijeme nismo bili pravi. Opet smo lošije ušli u utakmicu, zabili su nam taj gol i bilo je teško igrati. U drugom dijelu je izbornik napravio neke promjene i to je bilo jako dobro do zadnjih 5-10 minuta, gdje smo se iz ne znam kojeg razloga povukli i dopustili da nam iz nereda stvore par prilika i zabiju gol”, započeo je  Modrić.

“Drugo poluvrijeme je bilo dobro, to je ono kako trebamo igrati. Ponavljam da smo u minutama nakon gola počeli srljati i bezveze gubiti loptu. Nakon toga nismo više radili presing, ostavili smo im prostora te su nas mogli kazniti, što su na kraju i napravili”, dodao je.

“Vjerujemo da možemo pobijediti u zadnjem kolu”

“Izmjene su sigurno donijele pomak, a i mi smo izašli puno angažiraniji i borbeniji. Dobro smo radili presing, nismo im dali da izađu, druge lopte su bile naše. To je bila osnovna razlika”, izjavio je i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovisimo o sutrašnjem rezultatu, ali moramo pobijediti kako god i vidjet ćemo što će biti. Nemamo druge opcije. Vjerujemo da to možemo ako budemo igrali kao u drugom poluvremenu, pa još i bolje, jer sigurno to možemo. Bit će to dosta teška utakmica. Italija je velika ekipa, imaju odličnog trenera i jako su dobro organizirani. Morat ćemo biti još bolji nego danas u drugom dijelu.”

> Remi u Hamburgu: Hrvatska u šokantnoj završnici ostala bez bodova

“Napravit ćemo analizu i vidjeti što moramo popraviti. Sigurno da nismo zadovoljni s tim ulaskom u utakmicu i morat ćemo nešto promijeniti da nam se opet ne dogodi da moramo juriti rezultat. To nikad nije ugodno, iako smo danas pokazali da se možemo vratiti iz negativnog rezultata. Šteta da smo se povukli u tih zadnjih pet minuta i dopustili Albaniji da nam zabiju gol. I dalje sve ovisi o nama, znamo što nam je činiti i vjerujemo da to možemo ostvariti”, zaključio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.