Modrić: Čačić nam je donio mir, trebat će nam sreće na EP

Hrvatski nogometni reprezentativac i član Real Madrida Luka Modrić (30) rekao je kako je novi izbornik Ante Čačić unio mir i povjerenje među igrače te da će Hrvatskoj na Europskom prvenstvu u Francuskoj trebati sreća za postizanje dobrog rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Više od svega Čačić nam je donio mir i povjerenje. Bilo je puno negativnosti oko reprezentacije kada je on došao, no s njim smo reagirali dobro te pokazali što možemo napraviti,” kazao je Modrić u razgovoru za internetsku stranicu Međunarodne nogometne organizacije (FIFA).

Modrić je naglasio kako je promjena na klupi ‘vatrenih’ unijela pozitivno ozračje u momčad dodavši kako će za pravi rezultat na EP-u trebati i sreće.

“Na natjecanjima kao što je EURO puno je faktora koji mogu biti presudni. Također je potrebno imati dozu sreće na svojoj strani. Nadamo se da će tako biti u našem slučaju“, rekao je Modrić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak ‘Kraljevskog kluba’ se osvrnuo i na tvrdnje kako je dio najbolje hrvatske generacije ikada.

“Kompliment nam je kada nam govore da smo najbolja hrvatska generacija ikad, posebno uzme li se u obzir kako su bile dobre prijašnje generacije. Vrijeme će pokazati jesmo li zaslužili taj kompliment. Nesumnjivo, imamo sve uvjete no vidjet ćemo do kuda ćemo doći“, izjavio je Modrić.

Komentirao je i promjenu na Realovoj klupi, te dolazak novog trenera Zinedinea Zidanea, koji je zamijenio Rafaela Beniteza u nadi da će ‘Los Blancosi’ u prvenstvu sustići Barcelonu i Atletico Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svaki savjet kojeg ti Zidane može dati je zlata vrijedan te ti pomaže da budeš bolji na terenu. Zidane je bio idol. Jedan od onih igrača koje sam obožavao kada sam bio dječak“, rekao je bivši igrač zagrebačkog Dinama i Tottenhama.

“Vjerujem da su ga svi dječaci obožavali, bio je jedan od najboljih u generaciji,” dodao je.

Modrić je naglasio kako ima nevjerojatnu sreću svakodnevno trenirati i igrati s majstorom kao što je Cristiano Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kao suigrač je nevjerojatan. Za mene je najbolji nogometaš na svijetu. S njim dijeliti svlačionicu je nevjerojatno. Od njega možeš puno naučiti. Njegova želja, naporan svakodnevni rad i predanost su nevjerojatni,” zaključio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.