Luka Modrić je drugi najbolji igrač Reala: Natjerao je navijače da mu skandiraju

Foto: fah

Svjetski poznati sportski portal Bleacher Report osvrnuo se na sezonu Real Madrida u Primeri, a pritom je analizirao sve igrače koji su ove sezone zaigrali u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji je bio, očekivano, Cristiano Ronaldo, a odmah do njega hrvatski reprezentativac.

– Ovo je bila godina Luke Modrića. Najljepše za njega i Real bilo bi zaokružiti je trofejem Lige prvaka u subotu. Realove navijače nije tako lako zadovoljiti, ali Hrvat ih je natjerao da mu skandiraju. Svi su mislili da će biti slaba karika u momčadi Reala, ali on je pokazao upravo suprotno. Kao i u Tottenhamu, ne zabija i ne asistira previše, ali njegov zadatak je pokrenuti momčad i učiniti igru protočnom. To radi sjajno. Ključni je dio Reala – stoji u Modrićevu opisu.

Na trećem mjestu najboljih igrača Reala prošle sezone je Di Maria, Pepe je na četvrtom mjestu, a slijede Benzema, Ramos, Bale, Alonso, Lopez i Carvajal na desetom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.