Modrić izazvao delirij na treningu Reala

Foto: Twitter Real

Hrvatski kapetan Luka Modrić bio je glavna zvijezda Realovog treninga otvorenog za navijače. Klub je povodom blagdana darovao navijačima pristup na trening. To je izazvalo oduševljenje, a španjolski mediji pišu da su najveće ovacije oko 6 tisuća navijača na malom klupskom stadionu Alfredo Di Stefano dobili Jude Bellingham, Vinicius Junior i Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pričao sam sa suigračima, treba nam više otvorenih treninga. Uživaju navijači, uživamo mi i mislim da je to najvažnije. Ljubav navijača i djece koju ovako osjetimo je nešto najbolje što ti se može dogoditi”, rekao je Modrić.

“Moj plan je nastaviti ispisivati povijest ovdje, u Real Madridu, nastaviti s pobjedama, trofejima i nadam se da će tako biti ove sezone.” Dodao je: “Nadam se da ću uživati u svakom trenutku jer nikad ne znam koliko će sve ovo trajati u najboljem klubu na svijetu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.