Modrić jedva dočekao ponovno biti s reprezentacijom: ‘Prošlo je gotovo godinu dana otkad nisam bio s njima’

Zagreb, 15.11.2018 - Utakmica 3. kola elitne A skupine Lige nacija između reprezentacija Hrvatske i Španjolske. Na slici Luka Modrić slavi pobjedu. foto HINA/ Damir SENČAR /ds

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, u razgovoru za španjolsku radijsku postaju COPE rekao je kako se nada produženju ugovora s Realom jer “još nekoliko godina može igrati na ovoj razini”, no nije siguran hoće li mu klub ponuditi nastavak suradnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naravno, volio bih nastaviti, ali to ne ovisi o meni nego o tome što žele klub i trener”, izjavio je Modrić.

“Vjerujem da još svojom igrom mogu biti važan Real Madridu. Želja mi je završiti ovdje karijeru, no ne želim biti problem. Uvjeren sam da ćemo postići sporazum, kakav god bio, ili o produženju ugovora ili o mom odlasku u drugi klub. Ovdje se osjećam kao doma”, dodao je.

” Ne znam hoću li nakon igračke karijere biti trener. Već ćemo vidjeti. Volio bih ostati u nogometu jer je on moj život. Ostalo mi je još nekoliko godina za igranje. Osjećam se jako dobro, snažno, pa vjerujem da na ovoj razini mogu nastaviti još nekoliko godina”, rekao je dobitnik Zlatne lopte, nagrade za najboljeg nogometaša svijeta iz 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nalazi se u Švicarskoj s reprezentacijom Hrvatske.

“Došli smo u Švicarsku oko 17 sati, od aerodroma smo išli na stadion gdje smo trenirali u 19 sati. Moji suigrači su trenirali, a ja sam se rekuperirao jer sam jučer igrao utakmicu za Real, ali sutra ću normalno s njima trenirati. Imao sam želju opet vidjeti suigrače jer je prošlo gotovo godinu dana od kada nisam bio s njima. Najstariji sam u reprezentaciji, no ne zapovijedam ja nego izbornik. Nastojim pomoći trenerima i suigračima u različitim aspektima”, izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.