Modrić: Možemo osvojiti prvenstvo i Ligu prvaka

Foto: fah

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić, strijelac pogotka u pobjedi Real Madrida od 3-0 nad Villarrealom, vjeruje da Kraljevski klub u preostala četiri kola još uvijek može doći do naslova prvaka Španjolske, trofeja kojeg on nije uspio osvojiti od dolaska u Madrid 2012. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mi smo Real Madrid i imamo momčad za borbu za dvije titule. Imamo povjerenja u sebe, igramo dobro i tako ćemo nastaviti do kraja”, izjavio je Modrić. “Mi moramo nastaviti raditi svoj posao i čekati na pogrešku neke od momčadi ispred nas”, dodao je.

Aktualni prvak Barcelona ima 79 bodova, isto kao Atletico Madrid, a Real Madrid ima 78 bodova.

Modrić je protiv četvrtoplasiranog Villarreala zabio gol u 77. minuti za konačnih 3-0. To mu je bio treći pogodak ove sezone u 37 utakmica. Prvi je postigao u studenom na gostovanju kod Šahtara u Ligi prvaka, a drugi u pobjedi od 2-1 nad Granadom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sretan sam što sam zabio gol nakon dugo vremena. Prekrasno je doživjeti ovacije Santiago Bernabea, zahvalan sam publici na podršci. Uvjeren sam da će nas nastaviti podržavati do kraja sezone, a da ćemo im mi pružiti puno zadovoljstva”, rekao je Modrić.

Real Madrid u subotu gostuje u madridskoj radničkoj četvrti Vallecas kod Rayo Vallecana, a zatim će igrati protiv Real Sociedada, Valencije i Deportiva.

“Utakmica u Vallecasu će biti teška. Nakon nje ćemo razmišljati o Ligi prvaka”, istaknuo je 30-godišnji vezni igrač. Real Madrid će u polufinalu Lige prvaka igrati protiv Manchester Cityja, dok drugi par čine Atletico Madrid i Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moramo biti koncentrirani na ono što radimo mi, a ne druge momčadi. Igramo jako dobro. Protiv Villarreala smo fenomenalno igrali od početka, zabili tri dobra pogotka, i sada moramo nastaviti pritiskati ostale ekipe”, rekao je Modrić.

Drugi hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić (21) susret protiv Villarreala je odgledao s klupe. U igru nije ulazio niti u subotu protiv posljednjeplasiranog Getafea, dok u utakmicama četvrtfinala Lige prvaka protiv Wolfsburga nije bio na popisu.

“Prvih jedanaest i igrači s klupe zajedno rade stvari te je važno tijekom sezone imati spremne i te igrače”, zaključio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić je došao u Real Madrid iz Tottenhama u kolovozu 2012. godine i zasad nije uspio osvojiti španjolsko prvenstvo. S Real Madridom je osvojio jedan kup i jedan superkup te Ligu prvaka, europski superkup i svjetsko klupsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.