Modrić odgovorio Bayernu: ‘Vaš je problem što ne možete vjerovati da smo vas pobijedili’

Real Madrid odnio je pobjedu protiv Bayerna. Nogometaši Bayerna bili su razočarani i komentirali da su oni trebali upisati pobjedu, i to uvjerljivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Thomas Muller izjavio je: “Svi se pitaju kako je ova utakmica završila 2:1 za Real. Mi ne možemo vjerovati.”

Luka Modrić odgovorio je na takav komentar.

“On je rekao da ne može vjerovati da smo pobijedili 2:1??? To je onda njihov problem. Nama je najbitnije da smo mi pobijedili”, rekao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prošle smo godine odigrali odlično u polufinalu, ove godine to i nije bilo tako sjajno, ali su pobjede jedino što se broji”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.