Modrić oduševio – odlučio kako se još ne oprašta: Napravili smo nešto strašno

Foto: fah

Hrvatski kapetan Luka Modrić u izjavi za HRT rekao je da će još sigurno igrati još Ligu nacija, a bio je posebno sretan s broncom na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mislim da smo napravili nešto strašno za Hrvatsku i hrvatski nogomet. Htjeli smo zlato, bili smo blizu, žao nam je zbog toga, ali moramo biti ponosni i sretni i na kraju dolazimo kao pobjednici u Hrvatsku. Idemo se proveseliti i uživati u ovome. Ovo je velika stvar, rekao je Modrić pa dodao:

– Naravno da je posebno, stvari koje napravim s reprezentacijom me čine sretnim. Sve što radimo kao ekipa, narasli smo jako puno, što pokazuju naše igre i rezultati. Nismo čudo što se dogodi svakih 20 godina, već smo konstanta. Ne može nas se gledati kao “dark horse”, već kao velesilu u nogometu.

Posebno je iskustvo ova bronca za mlade igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mladi igrači su pokazali kvalitetu i budućnost hrvatskog nogometa je svijetla. Ovaj turnir će im još više pomoći da narastu kao osobe i kao igrači. Već su osvojili medalju, a meni je trebalo 12 godina da ju osvojim. To je nešto posebno, trebaju to cijeniti i to je putokaz za dalje, kazao je Modrić.

Potvrdio je zatim da će nastupiti na Final Fouru Lige nacija koji se igra u lipnju 2023. godine

– Plan je da igram završnicu Lige nacija, bilo bi bezveze da ne odradim Ligu nacija pa ćemo vidjeti što dalje, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.