Modrić otkrio što je reprezentaciji donio Čačić, kako izgleda radni dan u Realu, te koliko još misli igrati…

Foto: fah

“Zahvalan sam svim kolegama koji su me odabrali, želim da me u budućnosti još koji put izaberu. Sve je bilo spektakularno, na najvišem nivou, jako je dobro to naš Zvonimir Boban organizirao. A i drago mi je što je trofej koji smo dobivali dizajnirala hrvatska umjetnica Ana Barbić Katičić. Bilo je lijepo družiti se s Maradonom, Van Bastenom, Ševčenkom, Ronaldom i ostalim legendama,” rekao je Luka Modrić u intervjuu Večernjem listu koji mu je došao uručiti nagradu za najboljeg igrača godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je najbolja godina u mojoj karijeri, jedino mali žal ostaje što nismo dalje otišli s reprezentacijom. A mislim da smo zaslužili. Izgledali smo sjajno, prođe mi često kroz glavu ta utakmica s Portugalom u osmini finala. Imali smo i sjajnu atmosferu, svi preduvjeti su bili ispunjeni da odemo jako daleko. Šteta! No, ostala je cijela momčad na okupu, vjerujem da će Svjetsko prvenstvo u Rusiji biti naš vrhunac, da ondje možemo do velikog rezultata,” nastavio je Luka Modrić.

Otkrio je kako je izbornik Ante Čačić dolaskom opustio atmosferu, olabavio neke stvari, “što nama u hrvatskom mentalitetu odgovara”.

“S Cristianom imam sjajan odnos, pokušao me utješiti nakon te utakmice na Euru, što je bilo jako teško, no pokazao je svoju ljudsku veličinu,” kazao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je opisao i kako izgledaju treninzi u Realu.

“Imamo sve što nam treba, a to je vrlo važno jer ovdje provodimo po pet sati dnevno. U 11 je trening, ali moramo doći sat vremena prije, da napravimo neke individualne vježbe, pa zagrijavanje. Između 14 i 15 sati je ručak, možemo jesti ovdje, ali i ići doma ručati s obitelji. Tko kuha bolje – kuharica u trening-centru ili moja žena? Moja žena, naravno, hehe. Zato ja više volim ručati kod kuće”, kaže on.

“Sve sam već osvojio osim La Lige. Nadam se da ću to uspjeti već ove godine. A prema onome kako se osjećam i koliko ulažem u sebe, preda mnom je još barem 4,5 godina igranja na vrhunskom nivou. Volio bih ovdje završiti karijeru, nema puno igrača kojima je to uspjelo, ali ja se nadam da meni hoće. Taj novi ugovor je dokaz da me cijene,” zaključio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.