Modrić pokazao autoritet, Marca piše: ‘Hrvat duže od dvije minute držao predavanje Viniciusu!’

Foto: fah

Kako piše Marca Luka Modrić još jednom je pokazao da je autoritet, te je Vinicius Junior duže od dvije minute trpio njegovo predavanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Real je slavio na stadionu Wanda Metropolitano protiv gradskog rivala Atletico Madrida rezultatom 3:1.

Prema Marci Luka zaslužuje visoku osmicu, koju su dali i Toniju Kroosu i Viniciusu Junioru. U trenucima u kada se lomio susret poslao je loptu za Balea koji je zabio gol.

“Ramos je u 25. minuti dodao loptu Viniciusu, a ovaj ju je prvo loše prihvatio blizu aut-linije pa olako izgubio. Angel Correa je bez previše truda nadjačao mladog Brazilca i odmah sjajno uposlio Griezmanna, a Francuz je izbjegao zaleđe i zabio za 1:1. Dok su suci koristili VAR Modrić je prišao Viniciusu i počeo vikati naBrazilca, ljutito gestikulirajući rukama i objašnjavajući mu da se ne može tako poigravati. Vinicius je duže od dvije minute trpio predavanje ljutitog Modrića”, piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rijetko se može vidjeti Modrića u ovakvom izdanju, pogotovo prema tako mladom igraču, ali Realova desetka je na kraju bila sretnija, nakon asistencije za treći gol i pobjede u derbiju”, zaključuje Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.