Modrić poslao poruku Kroosu: ‘Nikada nećemo zaboraviti zlatnu eru naših života’

Foto: fah

Nakon što je njemački reprezentativac Toni Kroos svojom najavom da će poslije Europskog prvenstva objesiti kopačke o klin iznenadio navijače Reala uslijedile su brojne reakcije, ali i oproštajne poruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O odluci Tonija Kroosa oglasio se i kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić, koji se oglasio na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo na objavu njemačkog veznjaka i još uvijek zvijezde Reala.

17. srpnja 2014., dan mog predstavljanja u Real Madridu, dan je koji je promijenio moj život. Život mene kao nogometaša, ali posebice kao čovjeka. Bio je to početak novog poglavlja u najvećem klubu na svijetu. Danas, 10 godina kasnije, na kraju sezone to poglavlje dolazi svom kraju”, objavio je Kroos.

Mnogi su, kako smo već spomenuli, reagirali, a među njima i naš Luka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dragi Toni, teško mi je napisati ove riječi. Svijet nogometa je tužan jer odlazi jedan povijesni nogometaš, a priznajem da sam i ja jako tužan. Prijatelju, ti si legenda ovog sporta i legenda Real Madrida”, napisao je Modrić uz dodatak:

“Stvarno sam uživao igrati uz tebe. Doista je bila čast s tobom igrati u veznom redu Reala. Imaš kvalitete koje te čine jedinstvenim i posebnim. Nikad više neće biti nekoga kao što je bio Toni Kroos. Nezaboravne europske noći, titule, čari Bernabeua… Nikada nećemo zaboraviti ovu zlatnu eru u klubu naših života. Sve si postigao, ali još jedna stvar je ostala. Zajedno za 15. Nedostajat ćeš mi, prijatelju.”

Podsjetimo, 1. lipnja Real će na Wembleyju u finalu Lige prvaka pokušati uz pomoć Luke Modrića i Tonija Kroosa doći do svog 15. europskog naslova. Luka u svojoj ”vitrini” ima čak pet Liga prvaka. Kroos također ima pet osvojenih Liga prvaka, četiri s Realom te jednu s Bayernom sad već davne 2013. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.