Mogući suparnici Rijeke u odlučujućoj bitci za Ligu prvaka: Olympiakos, Celtic, Maribor…

Foto: fah

Nogometaši hrvatskog prvaka Rijeke remijem po izuzetnom sparnom vremenu u sjajnoj atmosferi Rujevice eliminirali su u 3. pretkolu Lige prvaka austrijski Salzburg te tako osigurali najmanje jesen u Europi do prosinca. Rijeka je u play-offu Lige prvaka. Naime, na Rujevici je bilo 0:0, dok je u prvoj utakmici u Salzburgu završilo 1:1, zahvaljujući golu u gostima Riječani su prošli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko će biti idući i posljednji suparnik Rijeke uoči grupne faze saznat će se u na ždrijebu u ponedjeljak. Nažalost, Riječani u play-offu neće biti nositelji, no, nisu to bili ni u trećem pretkolu.  Dakle, potencijalni suparnici Rijeke su  danski prvak Kopenhagen, grčki Olympiakos – koji je izbacio Partizan, škotski Celtic, ciparski APOEL ili slovenski Maribor….

Rijeka može preskočiti i bilo kojeg od ovih protivnika, koji su uglavnom na razini Salzburga, osim možda Olympiakos… Neki smatraju kako bi Maribor bio pravi izbor.

Podsjetimo, utakmice play-offa igrat će se 15. i 16. kolovoza, uzvrati su već tjedan dana kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.