Mogućnost da će Guardiola i Messi ponovno surađivati veća je nego ikad u posljednjih nekoliko godina

Foto: Snimka zaslona

Kako pišu gotovo svi ugledniji svjetski mediji sportska ikona Barcelone, Lionel Messi, odlučio je napustiti Nou Camp. Bio je to razlog za potpunu mobilizaciju kako medijske javnosti, tako i nogometnih menadžera, bogatijih klubova diljem svijeta, ne samo Europe. Kamo će Messi glavna je tema već satima, a spominju se Inter, PSG, Manchester City, Manchester United, Real…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad smo već spomenuli Manchester City važno je spomenuti da je na klupi Cityja Pep Guardiola, koji jako dobro poznaje Messija, ali i obrnuto. Pojavile su se informacije kako je Messi već nazvao Guardiolu te da mu se zapravo sam ponudio, međutim, za takvu informaciju nema nikakve službene potvrde.

Naravno, priča o Guardioli, Messiju u Manchester Cityju nije od jučer, traje mjesecima. O mogućem dolasku Messija na Etihad govorilo se još u veljači, prije korona krize. Tada je Guardiola, kao uostalom i 90 posto medija, bio siguran kako Messi ostaje u Barceloni te je čak istaknuo da je to njegova želja. Danas više ništa nije sigurno.

“On je igrač Barcelone, tamo će i ostati. To je moja želja”, bile su Pepove riječi u veljači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No kako se stvari mijenjaju filmskom brzinom tako danas zapravo ni Guardiola nema iste želje kakve je imao prije nekoliko mjeseci.  Vjerojatnost da će Guardiola i Messi ponovno surađivati danas je veća nego ikada u posljednjih nekoliko godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.