Monaco nudi Mbappeu osam puta veću plaću, odnosno osam milijuna eura po sezoni

Foto: fah

Monaco će svom najboljem nogometašu 18-godišnjem napadaču Kylianu Mbappeu, koji je najtraženiji igrač ljetnog prijelaznog roka, ponuditi veliko povećanje plaće kako bi ga zadržali u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappe trenutno ima godišnju plaću od milijun eura, a vodstvo Monaca mu nudi osam milijuna po sezoni, objavili su u ponedjeljak francuski mediji.

Protekle sezone Kylian Mbappe je oduševio svojim igrama u francuskom prvenstvu i Ligi prvaka, a najveći interes za njega pokazuju
Real Madrid, PSG i Liverpool. Navodno je Monaco već odbio ponudu Liverpoola vrijednu 100 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.