Morale isplatiti velike iznose: Šokantnom pobjedom na Camp Nou Barcelona bacila u očaj engleske kladionice

Foto: fah

Pobjeda Barcelone od 6-1 protiv PSG-a u Ligi prvaka i jedan od najvećih preokreta ikad u nogometu bacio je u očaj i engleske kladionice koje su u četvrtak priznale da su morale isplatiti velike iznose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

“Isplatili smo ukupno šesteroznamenkasti iznos i bio je to loš dan za nas”, priznali su u jednoj od najvećih britanskih kladionica Ladbrokes, dodavši kako su takve iznose zadnji puta isplatili prije 12 godina, kada je Liverpool u finalu Lige prvaka nadoknadio 0-3 protiv Milana u Istanbulu.

U Ladbrokesu su priznali da su najveće svote morali isplatiti trojici on-line kladitelja, koji su u trenutku kada je Edinson Cavani zabio za 1-3 u 62. minuti uplatili velike iznose na prolaz Barcelone. Tečaj je u tom trenutku bio 100-1, a Barcelona je u zadnjih devet minuta postigla tri gola i prošla.

Kladionice u Velikoj Britaniji ne izlaze s konkretnim iznosima svojih gubitaka, ali su i u drugoj kladionici William Hill priznali da su isplatili “velike iznose”, mada je samo sedam posto kladitelja igralo na prolaz katalanske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.