Motivacijski roštilj igrača Barcelone kod Messija, histerični mediji podigli prašinu..

Foto. Snimka zaslona

Kako smo već pisali nogometaši Barcelone pobijedii su u nedjelju u gostima Valenciju 3:2 te su tako ostali u igri za naslov prvaka Španjolske, već su mogli biti i na samom vrhu da nije bilo kiksa od prije nekoliko dana. Poslije ove pobjede Lionel Messi odlučio je organizirati druženje sa suigračima uoči odlučujućih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, katalonski klub nedavno je doživio šokantan poraz od Granade, no uspjeli su nakon toga na teškom gostovanju osvojiti tri boda, a do bodova vodio ih je Messi koji je postigao dva od tri gola na Mestalli.

Nakon svega u svom je domu Argentinac organizirao roštilj te je pozvao sve suigrače da dođu. Njegov je cilj očito da se momčad što više zbliži uoči četiri preostale utakmice španjolskog prvenstva. Ako bi ih Barcelona sve dobila velike šanse bi imala za titulu jer se sastaje i s vodećim Atletico Madridom, derbi se igra već ovog vikenda, ako bi utakmica završila neriješeno to bi išlo na mlin Real Madridu, koji se također bori za naslov.

Kako pišu španjolski mediji igrači Barcelone jučer su se dobro zabavili, a novinari su se jako brzo okupili ispred Messijeve kuće kako bi stigli do ekskluzive. Tako je na Twitteru španjolski “GOL” objavio da se tijekom zabave moglo čuti kako igrači Barcelone pjevaju “Campeones, campeones, ole ole ole” te su očito uvjereni da bi na kraju ipak mogli slaviti titulu, koja im je prošle sezone izmakla za dlaku, u samom katastrofalnom finišu prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, jedan dio histeričnih medija u Španjolskoj već je digao buku tvrdeći kako ovakva okupljanje u vrijeme pandemije koronavirusa nisu primjerena.

Oglasila se i katalonska Vlada koja je rekla da igrači poštuju mjere jer je na okupljanju bio samo tim Barcelone, odnosno igrači koji i na treninzima i u kampu Barcelone borave zajedno, no isto tako su poručili da će igrači u srijedu morati obaviti testove na koronavirus.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.