Mourinho konačno dobiva kvalitetu: Gareth Bale već u četvrtak debitira za Tottenham?

epa04872075 Gareth Bale of Real Madrid celebrates scoring the 2-0 during the Audi Cup soccer friendly between Real Madrid and Tottenham Hotspur in Munich, Germany, 4 August 2015. EPA/MARC MUELLER

Kako smo već pisali velški nogometaš Gareth Bale napokon napušta Real Madrid, klub s kojim je osvojio čak četiri Lige prvaka, i u kojem je jedno vrijeme bio jedna od najvećih zvijezda. Naime, Bale je prije otprilike sedam godina stigao u Madrid iz Tottenhama za oko 100 milijuna eura. Bale se sada, sedam godina kasnije, vraća u London, doduše zasad tek na jednogodišnju posudbu, inače Velšanin nije u idealnim odnosima s navijačima ”Kraljevskog kluba”, iskreno dao im je i povoda za takvo  raspoloženje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se da će Gareth Bale tijekom dana potpisati ugovor s Tottenhamom, što znači da bi treneru Jose Mourinhu mogao biti na raspolaganju već u četvrtak, u susretu trećeg kola kvalifikacija za Europsku ligu protiv  Shkendije u Makedoniji. U Skoplju bi u dresu Spursa mogao debitirati i Reguilon, lijevi bek koji također u London stiže iz Madrida.  Jedina šteta je, s obzirom na pojačanja Tottenhama, leži u činjenici da navijači u Makedoniji uživo neće moći gledati ove nogometne zvijezde budući da je i dalje na snazi odluka o zatvorenim tribinama zbog straha od širenja koronavirusa.

Podsjetimo, bivši europski doprvak u prvom kolu Premier lige poražen je od Evertona 1:0, da bi sinoć teškom mukom izbacio u 2. pretkolu Europske lige Lokmotiv Plovdiv. Bugarski klub je čak i poveo, no s Tottenham je s dva igrača manje stigao preokreta u posljednjih dvadesetak minuta susreta. Drugim riječima, iz ovoga je posve jasno kako Mourinhu nedostaje kvalitete u momčadi zbog čega će mu dolazak Balea i Reguilona biti kao melem na ranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.