Mourinho: Ostat ću sve dok tako želi Abramovič

Trener Chelseaja Jose Mourinho izjavio je u petak da ne pregovara o produženju ugovora sa londonskim klubom, iako se o tome piše u britanskim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trenutno mi ne treba novi ugovor, jer sadašnji vrijedi još dvije godine. Mislim da su u klubu zadovoljni i svi znaju da želim ostati, a ostat ću koliko god treba sve dok tako želi gospodin Abramovič (vlasnik Chelseaja)”, rekao je Mourinho.

On je dodao da će 34-godišnji kapetan John Terry uskoro produžiti ugovor za ješ jednu sezonu.

“Terry je u Chelseaju više od 20 godina i želi ostati u klubu u kojem je cijeli život. On je prihvatio klupsku politiku da igračima koji su prešli tridesetu ugovor produžujemo godinu za godinom. Terry je to shvatio kao izazov i zaslužio je novi ugovor”, izjavio je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.