Mourinho pitao Balea: ‘Hoćeš li ostati ovdje ili ideš u Real gdje ne igraš?’

Foto: Snimka zaslona

Velški nogometaš Gareth Bale u završnici ljetnog prijelaznog roka stigao je iz Real Madrida u Tottenham na posudbu. Povratkom u Tottenham Bale nije pokazao gotovo ništa, zapravo nastavio je tamo gdje je stao u Realu i zbog čega je i bio prisiljen privremeno napustiti Kraljevski klub, dakle, nigdje. Igra slabo, a s njegovim igrama nije zadovoljan ni trener Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom kontekstu su kamere zabilježile jednu zanimljivu situaciju u kojoj se Jose Mourinho obratio Baleu.

“Hoćeš li ostati ovdje ili ćeš se vratiti u Real Madrid da ponovno ne igraš nogomet”, pitao je velškog nogometaša portugalski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad smo kod toga recimo kako je zasad malo vjerojatno da će Tottenham otkupiti ugovor Garetha Balea od Reala. Bale je zabio tri gola u 12 utakmica, no nije briljirao te očito nitko nije zadovoljan onim što je pokazao nakon povratka u Tottenham, u klub odakle je i otišao u Real.

Inače ugovor Garetha Balea s Realom veže do ljeta 2022. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.