Mourinho ponovno ispoljio svoje frustracije i uspio se posvađati s Lampardom

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Chelsea u osmini finala Liga kupa Engleske vode protiv Tottenhama 1:0 pogotkom Tima Wernera. Naime, gostujuća momčad je povela u 19.minuti susreta, a nekoliko minuta kasnije svoje frustracije Jose Mourinho je pokazao na sebi svojstven način. Naime, on i trener Chelsea Frank Lampard su se posvađali uz aut liniju. Mourinhu je zasmetalo što je Lampard stalno na nogama te vrlo glasno bodri svoju momčad, kao da je tako nešto zabranjeno i kao da to i sam Mourinho nikad ne čini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

“Je*ote, Frank, kad gubiš 3:0, nisi tako glasan”, navodno je Mourinho poručio je Lampardu, a prenio je dio engleskih medija.

“Sjedi i šuti”, nije ostao dužan Lampard, rasprava je trajala desetak sekundi. Inače, Mourinho je Lampardu bio trener u dva navrata, a dok je Portugalac bio u Chelseaju zajedno su osvojili dva naslova prvaka Engleske i bili su u vrlo dobrim odnosima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.