Mourinho uoči derbija protiv Kovačićevog Chelseaja ‘Ne bojimo se nikoga’

Foto: fah

Pred vratima je još jedan veliki derbi engleskog nogometa, i ponovno će u prvom planu biti kontroverzni portugalski trener, Jose Mourinho. Naime. večeras od 17:30 sati u derbiju 10. kola Premiershipa snage će odmjeriti Chelsea i Tottenham. Na klupi Tottenhama sjedit će sjajni portugalski stručnjak, koji je svojedobno s dosta uspjeha vodio Chelsea. Bit će to ujedno i susret dvije momčadi iz samog vrha engleske lige te posebna utakmica za Portugalca, a o čemu engleski mediji već danima pišu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, engleski novinari, a s obzirom na izjave portugalskog stručnjaka, postavljaju pitanje boji li se Mourinho svog bivšeg kluba. U svom stilu Mourinho je pripremio odgovor:

“To morate da pitate Franka Lamparda, da li se oni boje nas. Mada mislim da to nije pravi izbor riječi. Ne bojimo se nikoga”, rekao je Mourinho te je dodao:

“Poštujemo ono što rade, mislim da i oni poštuju nas i naš rad. Znaju i Lampard i svi u Chelseaju da će biti teško protiv nas”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Chelsea je na ljestvici treći te imaju 18 bodova, dok je Tottenham Jose Mourinha na drugom mjestu s 20 osvojenih bodova. Momčadi Jose Mourinha dovoljan je i bod za povratak na prvo mjesto s obzirom da vodeći Liverpool, koji je ujedno i aktualni prvak Engleske, ima 21. bod.

Za Chelsea igra hrvatski reprezentativac, Mateo Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.