Mourinhove ‘trzavice’ u Tottenhamu i transferi igrača

Foto: fah

Engleski reprezentativac Dele Alli gotovo je sigurno u siječnju će napustiti Tottenham. Naime, Alli je izgubio mjesto u udarnoj postavi Tottenhama kod portugalskog stručnjaka Jose Mourinha. Engleski reprezentativac izgubio je mjesto u prvih 11 Tottenhama baš nakon što je Mourinho preuzeo momčad te je posve jasno kako nije zadovoljan svojom minutažom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alli je, podsjetimo, svoje nezadovoljstvo pokazao i prethodnih tjedana burnim reakcijama i odlaskom u svlačionicu, no sve to nije previše pogodilo Mourinha, koji se zanosi naslovom prvaka vjerujući kako je ova momčad Tottenhama sposobna osvojiti naslov prvaka Engleske. Međutim, nedavno ih je Leicester grubo spustio na zemlju.

Kako javljaju engleski mediji Alli je zatražio transfer u siječnju, navodno su mu čelnici kluba odlučili izaći ususret te su mu odobrili zahtjev. Zanimanje za engleskog obrambenog igrača pokazalo je nekoliko klubova, no čini se da je već poznat favorit za njegovo dovođenje. Kako piše The Sun Alli će svoju karijeru najvjerojatnije nastaviti u dresu PSG-a, kojeg bi u predstojećem razdoblju trebao voditi argentinski stručnjak Mauricio Pochettino (nakon što je Tuchel dobio otkaz), a s kojim je Alli s dosta uspjeha surađivao svojedobno u Tottenhamu.

Podsjetimo, argentinski trener je u završnici pregovora s europskim doprvakom te se službena potvrda očekuje jako brzo. Pored Allija on želi u PSG dovesti još jednog bivšeg igrača Tottenhama, radi se o Christianu Eriksenu kojeg je Inter stavio na transfer listu prije nekoliko dana, a koji je u Inter došao kao veliko pojačanje. Naime, prije dvije godine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji uspoređivali su ga s jednim od najboljih veznih nogometaša 21. stoljeća Lukom Modrićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.