Može li Hrvat uspjeti tamo gdje nije uspio Neymar? Velika dvojba ljetnog prijelaznog roka, kamo će Mario Mandžukić?

Foto: Instagram

Hoće li drugi strijelac hrvatske nogometne reprezentacije svih vremena, odmah nakon Davora Šukera, Mario Mandžukić, napustiti ovog ljeta Juventus? Ako je suditi prema pisanju talijanskih medija – hoće, iako je prošlu sezonu, doduše za vrijeme drugog trenera, odigrao odlično, uostalom, prošlog ljeta Mandžo je briljirao na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, na koje se, usput, Italija nije ni plasirala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski mediji tvrde da se talijanski prvak želi riješiti nekoliko skupih ofenzivnih igrača ovog ljeta s obzirom na činjenicu da je njihov napad prenatrpan.  Navodno je Mandžukić vrlo blizu odlaska iz Juventusa, iako je propala mogućnost da pojača redove Manchester Uniteda. Prema izvorima iz talijanskih medija za Mandžukića Juventus može dobiti između 10 i 12 milijuna eura, budući da hrvatski nogometaš ima 33 godine nisu to zanemarivi novci, iako se u svjetskim razmjerima ovog ljeta troše stotine milijuna eura za dolaske i odlaske igrača.

Corriere dello Sport tako piše da je za Mandžukića i dalje zainteresirana  dortmundska Borussia. Mandžukić je, podsjetimo, prošlog mjeseca odbio transfer u Borussiju, koja je njemački doprvak, ali i pobjednik njemačkog Superkupa (nedavno su lakoćom svladali u borbi za Superkup Kovačev Bayern). Mandžo je navodno odbio transfer u Dortmund nadajući se da bi u konačnici mogao ostvariti odlazak u Manchester United, a što smo već spomenuli. Kako je to propalo navodno je aktualiziran prelazak hrvatskog napadača u redove njemačkog doprvaka, koji u novoj sezoni ima velike ambicije, prije svega osvajanje naslova prvaka Njemačke.

Za Marija Mandžukića je navodno zanimanje pokazao i pariški Paris Saint-Germain. Naime, urednik portala TuttoJuve tvrdi da je interes francuskog prvaka za hrvatskog igrača sve veći. PSG je puno posljednjih godina uložio u velika i skupa pojačanja, no, nije dobio gotovo ništa. Francuski klub nije bio ni blizu osvajanja glavne nagrade, prvog cilja – Lige prvaka. Nije Parižanima pomogao ni razmaženi brazilski as Neymar. Može li pomoći Mandžukić, koji s Juventusom ima ugovor još dvije godine?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.