Može li Real predvođen Lukom Modrićem izboriti finale Lige prvaka?

epa09059545 Real Madrid players Karim Benzema (L) and Luka Modric (R) react during the Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, 07 March 2021. EPA/JuanJo Martin

Za otprilike 45 minuta na rasporedu je drugo polufinale Lige prvaka, odnosno druga uzvratna utakmica nakon što je jučer Manchester City eliminirao PSG. Dakle, večeras se sastaju u Londonu Chelsea – Real Madrid, u prvom susretu u Madridu bilo je 1:1, drugim riječima, engleski je klub bliže ukupnoj pobjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večeras os 21 sat očekuje nas dosta uzbuđenja na Stamford Bridgeu. Pogotovo ako znamo da je u Madridu londonska momčad bila bliža pobjedi, propustila nekoliko velikih prilika, vodila 1:0, no Real je uvijek Real, čak i ako to nije Real iz Ronaldovih vremena.

Kako smo već spomenuli utakmica na Stamford Bridgeu igra se večeras od 21 sat, a Thomas Tuchel i Zinedine Zidane priopćili su i početne sastave. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić zaigrat će od prve minute za Real, dok u dresu Chelsaja nema Matea Kovačića.

Chelsea:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mendy, Azpilicueta, Rudiger, Christense, Chilwell, Thiago Silva, Kante, Mount, Jorginho, Werner, Havertz.

Real Madrid:

Courtois, Mendy, Sergio Ramos, Miliao, Nacho, Casemiro, Kroos, Modrić, Hazard, Vinicius Junior, Benzema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Chelseaja iznenadio je odlukom da Pulišića ostavi na klupi, a umjesto njega igra Havertz, Zidane je krenuo s najjačim sastavom, Kraljevi u Londonu moraju zabiti najmanje jedan gol za prolazak. Vratio se napokon i Sergio Ramos, od prve minute će zaigrati i Eden Hazard, a to je za mnoge iznenađenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.