Mršić: Protiv Limogesa očekujem pomak u igri i pobjedu

Zagreb, 02.10.2015 - Susret 1. kola ABA lige Cedevita - Igokea u zagrebaèkom Domu sportova. Na slici trener Cedevite Veljko Mršiæ. foto HINA/ Denis CERIÆ /dc

Košarkaši Cedevite u četvrtak će u KC “Dražen Petrović” (19.30 sati) odigrati prvu domaću utakmicu u ovogodišnjem natjecanju Eurolige, a suparnik im je u 2. kolu skupine B francuski prvak Limoges, protiv kojeg Luka Babić priželjkuje ponavljanje prošlosezonske uvjerljive pobjede (102-83) u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Napokon smo imali četiri dana između dvije utakmice da malo treniramo i posložimo neke stvari koje nisu funkcionirale jer smo odigrali veliki broj utakmica u prethodnom vremenskom periodu. Imali smo sedam utakmica u 16 dana i to s dugim putovanjima. Očekujem da ćemo protiv Limogesa biti bolji nego što smo bili u prethodne dvije utakmice protiv Olympiakosa i Budućnosti. Očekujem da pokažemo jedan pomak u igri, u obrani i u napadu, i da pokušamo pobijediti”, izjavio je trener Cedevite Veljko Mršić.

Cedevita je i prošle godine bila u skupini s Limogesom. Obje su momčadi ostale bez plasmana u drugi krug, a Luka Babić ne bi imao ništa protiv da se ponovi prošlosezonska zagrebačka utakmica u kojoj je Cedevita slavila sa 102-83.

“Malo su se promijenili u odnosu na prošlu sezonu, ali znamo kakav stil imaju francuske ekipe. Mi ponajprije trebamo pripaziti na sebe, ispraviti greške iz prošlih utakmica, imati pravi pristup i pokušati doći do pobjede”, rekao je Luka Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon četvrtka jedna će momčad ostati bez pobjede, jer je Limoges u 1. kolu poražen na svom parketu od Anadolu Efesa (77-89), a Cedevita je izgubila na gostovanju kod aktualnog europskog doprvaka Olympiakosa (61-76).

“Pokazali smo u toj utakmici 25 minuta dobre igre, ali rekao bih da smo u susret ušli s malo više respekta nego što smo trebali. Kad smo vidjeli da možemo, igrali smo dobro. Na kraju je nedostajalo snage i iskustva, ali vjerujem da će biti dosta bolje u drugoj utakmici”, zaključio je Luka Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.