Mulaomerović donio konačnu odluku, zahvalio se trojici

Foto: fah

Izbornik muške seniorske reprezentacije Damir Mulaomerović odlučio se za 12 igrača koji će predstavljati Hrvatsku na Europskom prvenstvu u rujnu, ali i na pretkvalifikacijskim utakmicama za EP 2025.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon posljednje pripremne utakmice sa Slovenijom izbornik je objavio konačnu odluku za koju je više puta naglašavao da će upravo to biti najteži trenutak ovog ljeta.

Ranije je već iz reprezentacije otišao Roko Rogić koji nije zaigrao na turniru u Češkoj, a sada se izbornik zahvalio Pavlu Marčinkoviću, Mateu Drežnjaku i Goranu Filipoviću.

Hrvatskoj sada slijede samo službene utakmice – dvije pretkvalifikacijske utakmice za EuroBasket 2025 (25. kolovoza u Poljskoj i 28. kolovoza protiv Švicarske u Opatiji) i Europsko prvenstvo od 1. do 18. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski će dres nositi:

1 Toni Perković

3 Jaleen Devon Smith

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4 Roko Prkačin

7 Krunoslav Simon

8 Mario Hezonja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

9 Dario Šarić

10 Lovro Gnjidić

17 Karlo Matković

27 Ivan Ramljak

Tekst se nastavlja ispod oglasa

30 Dominik Mavra

40 Ivica Zubac

44 Bojan Bogdanović

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.