Bjelica: Za utjehu nam ostaje prvo poluvrijeme

bjelica
Foto: fah

– U Maksimiru kao da smo se zadovoljili time da smo odradili kvalitetno poluvrijeme i da više ne moramo, a u nogometu nije tako, rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica nakon poraza od Dinama na stadionu Maksimir s 2:5 u susretu šestoga kola SuperSport HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije to bila čestitka kakvoj se nadao za 51. rođendan.

– Odigrali smo kvalitetnih 45 minuta u kojima smo mogli doći do prednosti s obzirom na prilike i ono što smo pokazali kroz igru. Uspijevali smo vršiti visoki pritisak na Dinamove igrače, nismo im puno dozvolili, ali nogomet se ne igra 45 minuta nego 90. U nastavku smo pali u sredini terena, više nismo bili u stanju igrati kao prvo poluvrijeme i iz tog ne pritiska na njihovu veznu liniju došlo je do prilika i kvalitetnih ubačaja njihovih igrača koje su zabili. Moramo ostati na igraču, međutim te lopte su isto bile perfektno centrirane. Perić ima kvalitetu igrati glavom, visok je, teško je to braniti. Stvarno je bilo sve perfektno za njih u tim situacijama. Tako i kod Petkovićevog gola.

Slijedi Hajduk u novom derbiju za koji recept može biti produžiti igru iz prvog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Za utjehu nam ostaje to prvo poluvrijeme, ali stvarno mi to ništa ne znači kada smo izgubili utakmicu. Moramo igrati u visokom tempu 90 minuta, bez obzira tko je suparnik. Dolazi nam Hajduk pa Šibenik, Rijeka… Moramo držati isti tempo i ne zadovoljiti se s 45 minuta. U Maksimiru kao da smo se zadovoljili time da smo odradili kvalitetno poluvrijeme i da više ne moramo, a u nogometu nije tako, pogotovo protiv ovakvog suparnika. Maksimalna koncentracija svih 90 minuta, onda se može nešto očekivati, zaključio je Bjelica, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.