Mundo Deportivo najavljuje senzaciju: Koga sve u Barcelonu želi dovesti Laporta?

Foto: Snimka zaslona

Predsjednik Barcelone Joan Laporta najavio je neophodne velike promjene u klubu u danima koji dolaze. Barceloni, vidjelo se to i ove sezone, treba ”remont”, došlo je do zasićenosti, a stariji igrači više ne mogu ispuniti sve ono što su mogli prije nekoliko godina, uključujući i najboljeg – Lionela Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uza sve to Barcelona se suočava s velikom financijskom krizom, Laporta ima tešku zadaću, kako klub izvući iz krize, a pritom napraviti uspješnu i bezbolnu rekonstrukciju igračkog kadra. Ostanak mnogih igrača, uključujući i trenera Ronalda Koemana, pod velikim je upitnikom, s nizozemskim stručnjakom tek će se razgovarati, iako dobar dio medija piše kako ti razgovori neće puno pomoći Nizozemcu.

S druge strane dobro obaviješteni Mundo Deportivo danas donosi poprilično nevjerojatnu priču i navodno Joan Laporta ima zaista ludu ideju glede novog trenera. Naime, Mundo Deportivo navodi da će predsjednik Barcelone klupu ponuditi legendarnom Franku Rijkaardu, radi se o stručnjaku koji je s puno uspjeha Barcu vodio od 2003. do 2008. godine. U tom je razdoblju katalonski klub imao sjajnu momčad, a tek se počeo pojavljivati Lionel Messi, Barca je osvojila dva naslova prvaka Španjolske, dva Superkupa Španjolske te jednu Ligu prvaka. No Rijakaard u trenerskom poslu nije aktivan još od 2013. godine kada je napustio mjesto izbornika Saudijske Arabije.

No tu nije kraj senzacijama koje najavljuje Mundo Deportivo, naime, tvrde kako predsjednik Barcelone želi angažirati napadača Bayerna Roberta Lewandowskog, međutim, šanse da se to dogodi nisu velike s obzirom kako poljski nogometaš ima ogromnu plaću u Bayernu te sigurno ne bi pristao igrati za manje od 20 milijuna eura. Takvu mu svotu Katalonci u ovom trenutku ne mogu ponuditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.