Zvijezda Reala smatra da je sudac odlučio prvenstvo: ‘Bijesan sam zbog toga’

Foto: fah

Nogometaš Reala i njemačke nogometne reprezentacije Toni Kroos smatra da je sudac Martinez Munuera odlučio prvenstvenu utrku u korist velikog Realovog rivala Atletico Madrida. Naime, Munuera je dosudio jedanaesterac za Real Madrid, ali ga je potom poništio te je pokazao na kazneni udarac za Sevillu s obzirom da je Eder Militao prvobitno igrao rukom u svom kaznenom prostoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraljevski klub je na kraju u sudačkoj nadoknadi uspio zabiti za 2:2, ali su pritom ostali bez dva možda ključna boda u borbi za naslov prvaka.

Odluku suca komentirao je već spomenuti Toni Kroos, koji smatra kako je greška suca odlučila prvenstvo.

“Ne događa se često, ali to je jedan od onih dana kad se ne slažem sa odlukom sudaca. Kada imate taj osjećaj da ste oštećeni, mogu samo reći kako se ne slažem s takvim odlukama”, poručio  je Kroos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice protiv Seville protestirao je i Zinedine Zidane, a Kroos je to objasnio sljedećim riječima:

“Zizou se ne žali često na odluke sudaca, ali to što je prišao njemu na kraju utakmice je dokaz da smatra da smo oštećeni. Ja smatram da je to greška koja je imala ozbiljan utjecaj u borbi za titulu. Bijesan sam zbog toga”.

Podsjetimo, njemački nogometaš neće u posljednjem kolu igrati protiv Villarreala zbog koronavirusa, Realu je pobjeda neophodna kako bi ostali u igri za naslov, koji mogu osvojiti samo u slučaju kiksa Atletico Madrida. Atletico u posljednjem kolu gostuje kod Valladolida te im je potrebna pobjeda kako bi osigurali naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.