Murray nakon poraza od Hrvata: “Shrvan sam, sport može biti brutalan”

Tokio, 28.07.2021 - Četvrtfinalni meč teniskog turnia Olimpijskih igara Tokio 2020, Marin Čilić, Ivan Dodig i Andy Murray, Joe Salisbury. Na slici Andy Murray i Joe Salisbury. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Hrvatski tenisači Marin Čilić i Ivan Dodig polufinale olimpijskog turnira osigurali su pobjedom nad britanskim parom Andy Murray i Joe Salisbury.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Murray ima 34 godine i više nije u svjetskom vrhu, ali ne odustaje.

“Osjećam se shrvano nakon današnjeg poraza. Sport može biti brutalan. Puno hvala Joeu Salisburyju na prilici da igramo zajedno. Bio si sjajan. Volio bih da je moglo završiti bolje, ali sranja se događaju. A ako je ovo kraj mojeg olimpijskog putovanja, želim puno zahvaliti britanskoj reprezentaciji i cijelom pratećem timu na svemu što su učinili kako bi mi pomogli da budem najbolji što mogu svih ovih godina. Bio je apsolutni privilegij predstavljati vas i moju zemlju na četirima Olimpijskim igrama, što mi je omogućilo neke od najljepših uspomena u životu”, napisao je neutješni Murray na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.