Muškarac nasrnuo na nogometaša Arsenala i izbo ga nožem

epa08860537 Arsenal's Pablo Mari (R) celebrates with Arsenal's Sead Kolasinac (L) after scoring his team's second goal during the UEFA Europa League group B soccer match between Arsenal and Rapid Vienna in London, Britain, 03 December 2020. EPA/NEIL HALL

Stravičan napad dogodio se u Milanu, a ozlijeđen je i nogometaš Arsenala Pablo Mari. Naime, nogometaš Monze pzlijeđen je uz još šest osoba, od toga tri teško, u napadu koji je izveo 46-godišnjak. Karabinjeri su uhitili muškarca, kojeg su do dolaska policije zadržali kupci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sportski direktor Arsenala je bio u kontaktu s njegovom obitelji, trenutno je u bolnici. Čini se da je dobro”, rekao je trener Arsenala Mikel Arteta za engleski Evening Standard.

Još nije rekonstruiran cijeli slučaj, a čini se da je napadač psihički nestabilna osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.