Na devetom ovogodišnjem I.A.S.C. natjecanju nastupila 52 natjecatelja

U subotu, 19. prosinca 2015., na strelištu „Branko Doljak“ kod Dornberka, u organizaciji “Amaterske strelske zveze Slovenije” i SD „Zdenko Žnidarčič“ održano je deveto, posljednje ovogodišnje I.A.S.C. natjecanje u gađanju pištoljem u disciplini Steel Challenge (gađanje metalnih meta).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastupila su 52 natjecatelja iz Slovenije, Italije i Hrvatske, a za Hrvatsku su nastupili Edgar Franjul i Alen Radetić-Čaušević, članovi Hrvatskog daveza akcionog streljaštva i Hoplološkog društva Pula.

Edgar Franjul osvojio je prvo mjesto u diviziji IDPAA-CDP, drugo mjesto u kategoriji senior te četvrto mjesto u sveukupnom poretku. Alen Radetić Čaušević osvojio je 14. mjesto u diviziji IDPA-ESP, dok je u ukupnom poretku bio na 33. Mjestu.

Prema riječima natjecatelja ovi rezultati nipošto nisu loši, jer pulski strijelci nemaju mjesto za treniranje niti za organiziranje sportskih natjecanja u streljaštvu, a u 2015. godini nastupili su samo na četiri natjecanja, bez ikakvog treninga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.