Nadal: “Nisam znao hoću li uopće igrati, a evo me sad ovdje s trofejem”

nadal
epa09718404 Rafael Nadal of Spain (left) and Daniil Medvedev of Russia pose with trophies after their men’s singles final at the Australian Open grand slam tennis tournament at Melbourne Park in Melbourne, Australia, 30 January 2022. EPA/JOEL CARRETT AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Rafael Nadal ispisao je povijest osvojivši 21. Grand Slam turnir u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je jedan od najemotivnijih mečeva u mojoj karijeri. Dijeliti teren sa Danillom velika je čast. Bilo je nevjerojatno. Da budem potpuno iskren, prije mjesec i pol nisam bio uopće siguran hoću li ikada više igrati na Touru. Ali evo, sada sam ovdje ispred vas s ovim trofejem ispred mene. Stvarno ste fantastični, hvala na tome”, izjavio je Nadal.

“Hvala vam na tolikoj podršci koju sam primio od vas u ova tri tjedna. Ostat će mi to upisano u mom srcu do kraja života, hvala vam još jednom”, poručio je publici.

“Prije mjesec dana sam rekao kako će ovo možda biti posljednji Australian Open, ali sada imam još energije za nastavak. Ne mogu objasniti kako se sada osjećam, pružit ću sve od sebe, trudit ću se i pokušat ću doći i iduće godine. Ovo je težak trenutak za Danila. Ti si nevjerojatan šampion. Bio sam u toj poziciji nekoliko puta na ovom turniru. Ne sumnjam da ćeš i ti podići ovaj trofej u karijeri. Čestitam tebi, tvojoj ekipi i obitelji na svemu”, istaknuo je Nadal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.