Nakon debija za Vatrene produljio ugovor s Bayernom

epa09513931 Fotis Papoulis (L) of Cyprus in action with Josip Stanisic (R) of Croatia during the FIFA World Cup qualifying Group H soccer match between Cyprus and Croatia at AEK Arena Stadium in Larnaca, Cyprus, 08 October 2021. EPA/SAVVIDES PRESS

Josip Stanišić, odnedavno novo lice u hrvatskoj reprezentaciji, potpisao je produljenje ugovora sa svojim klubom Bayernom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj igrač ukupno je za Bayern ove sezone upisao osam nastupa (sva natjecanja), od čega je četiri puta startao od prve minute. U Bundesligi gdje je Bayern trenutačno vodeći Stanišić ima šest nastupa.

Moji su ciljevi u Bayernu jasni. Želim pomoći momčadi u najvećoj mogućoj mjeri te želim da moje igre doprinesu osvajanju što većeg broja titula. Uslijed ovog produljenja ugovora želim zahvaliti svima u klubu što vjeruju u mene, a ja ću se nastaviti truditi kako sam i proteklih mjeseci. U tom razdoblju sam uživao u svakoj sekundi u Bayernu, rekao je Stanišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.