Nakon drame u Makarskoj Nacional pobjednik Kupa Hrvatske u futsalu

Foto: Facebook

Momčad Nacionala pobjednik je Kupa Hrvatske u futsalu nakon što je u finalu završnog turnira u Makarskoj pobijedila Split Tommy 6-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to dramatična utakmica u kojoj je lanjski osvajač Kupa četiri puta vodio, ali ipak nije izdržao. Momčad Kujtima Morine je do pobjede došla u posljednjoj minuti.

Pitanje pobjednika razriješio je Kristjan Čujec zabivši gol u posljednjoj minuti utakmice. Splićani su do kraja pokušali s golmanom-igračem doći do izjednačenja, ali su primili još jedan pogodak. Sa zvukom sirene Kosor je napucao loptu u Jelovčića, a lopta se odbila u gol za konačnih 6-4.

Bio je to treći gol Jelovčića na utakmici koji se među strijelce upisao u 16. i 31. minuti, a dva gola je zabio Rajčević (25, 35). Za Split Tommy zabili su Grcić (5), Koturović (18, 29) i Jesus Rodriguez (34).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.