Nakon ispadanja: Jakirović otkrio što ga je iznenadilo kod njegovih igrača

Foto: fah

Dinamo je ispao iz Konferencijske lige nakon što je PAOK u uzvratu u Solunu pobijedio 5:1. Trener Sergej Jakirović bio je itekako razočaran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Jakirović: Iznenadilo me što prvi put moj igrači nisu htjeli primiti loptu

“Podbacili smo u prvom poluvremenu. Bili smo mlaki u duel-igri, nismo mogli zadržati posjed. Kad bismo ukrali loptu, čak smo imali par situacija, ali nismo ih završavali udarcem. Bili smo očajni u prekidima, to se mora priznati, vratili smo ih u život. Na poluvremenu smo rekli da nema predaje.

Kad smo zabili za 3:1, bili smo bolji 25 minuta. Imali smo šanse za povesti preko Špikića, Sučića i Baturine. Uspostavili smo kontrolu, ali smo opet neshvatljivo primili gol iz prekida. Ovdje se to ne smije događati. Probali smo riskirati uvođenjem napadača, međutim na kraju smo izgubili utakmicu. Možemo samo čestitati PAOK-u”, rekao je Jakirović za Arenu Sport.

> Koliko je Dinamo zaradio ove sezone u Europi?

“Nije bilo odgovora na njihovu agresiju. Morali smo biti i jači nego u Maksimiru. Možda smo i pali pod atmosferu. Iznenadilo me što prvi put moji igrači nisu htjeli primiti loptu. Nismo pokazali hrabrost ni odvažnost u igri s loptom. Pritisak se povećavao. Prvi gol je jako jeftin, totalna neodgovornost. Kod trećeg smo bili 6 na 3 u našu korist. Ne možemo iz svoje kože.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gol nas je vratio u život. Bili smo opasniji, ali žao mi je što Špikić nije zabio za 3:2. PAOK bi bio u nokautu, no sve skupa je to premalo za prolazak. Propustili smo veliku prigodu. Bili smo jedini hrvatski predstavnik u ovoj fazi natjecanja. Dosta nas je to iscrpilo. Moramo se regenerirati i pobijediti u nedjelju u prvenstvu”, dodao je Jakirović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.