Nakon Marija Mandžukića i Ivica Olić darivao klub svog djetinjstva

Foto: fah

Prije nekoliko tjedana hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić posjetio je Slavonski Brod, svoj grad te pritom darivao svoj klub u kojem je počeo prve nogometne korake. Sve to ponovio je i Ivica Olić koje je također darivao Marsoniju, “mali klub” koji je toliko talenata i velikih igrača dao, a danas je, nažalost, zaboravljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Ivica Olić nedavno je potpisao ugovor s njemačkim drugoligašem 1860 Münchenom te se s klubom nalazi na pripremama za novu sezonu, međutim, klub u kojem je ponikao nije zaboravio, baš kao što nije to zaboravio ni Mandžukić.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, koji je za Hrvatsku odigrao veliki broj sjajnih utakmica, Marsoniji je poklonio 20 nogometnih lopti, 20 kompleta dresova i 20 pari kopački. Lijepa je to gesta legendarnog Ole s obzirom kako će dresovi biti proslijeđeni mlađim uzrastima u klubu, a lopte će biti na raspolaganju svim igračima. Marsonija, nažalost, nije u sjajnoj financijskoj situaciji, bolje dane u Slavonskom Brodu odavno su zaboravili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.