Nakon novog kiksa Niku Kovača kritizirala i žena Bayernove zvijezde: ‘Tek nakon 70 minuta mozak mu je proradio’

Foto: fah

Nogometaši Bayerna ponovno su kiksali, a hrvatski stručnjak na klupi njemačkog diva, Niko Kovač, ponovno se našao u neprilici i ponovno na udaru dijela njemačkih medija. I ne samo njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, idemo redom, nakon 1:1 na Allianz Areni s Freiburgom Niko Kovač je između ostaloga rekao:

“Počeli smo dobro, dodavali smo. Da smo zabili za 1:0 sa šansom Lewandowskog, sve bi bilo lakše. U drugom poluvremenu smo stalno pokušavali, naravno da smo razočarani…”

Protiv Nike su se čak pobunile i neke žene poznatih Bayernovih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najboljih njemačkih napadača posljednjih godina je Thomas Müller, sve donedavno bio je standardan u početnoj postavi Bayerna, no, u posljednjih nekoliko kola Niko ga je ostavljao na klupi. Protiv Freiburga njemački je reprezentativac ušao u igru u 70. minuti utakmice. Njegova supruga nije bila oduševljena tim potezom hrvatskog trenera, svoju ljutnju iskazala je na Instagramu,

“Trebalo mu je preko 70 minuta dok mu napokon nije imao moždani val”, stoji u objavi.

Kako je reakciju svoje supruge obrazložio Müller?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo je to iz emocije. Ne mislim da je bilo super, ali voli me, što bih ja trebao napraviti?”

Reakcija Kovača?

“Nemamo tu što razjašnjavati, pa nije to pisao Thomas!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nakon pobjede nad Wolfsburgom 1:0 Borussia Dortmund pobjegla je Bayernu i Niki Kovaču na čak četiri boda, vrijeme prolazi a njemački prvak nikako da proigra. Može li Bayern, iako bez sumnje po imenima najjači u Njemačkoj, ostati bez naslova ove sezone?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.