Nakon pobjede u Petrinji Hajduk čeka teško gostovanje u osmini finala Kupa Hrvatske kod Gorice, Dinamo ide u Opatiju…

Foto: snimka zaslona

Odigrano je 15 od 16 utakmica šesnaestine finala Kupa Hrvatske, kako smo već pisali prošli su svi favoriti. Dinamo kod Karlovca, pobjedom od čak 7:0, Hajduk u Petrinji protiv Mladosti (2:0), prošao je Osijek…, a danas u kasnijem terminu Gorica je deklasirala Zagreb, inače nekadašnjeg prvaka Hrvatske, sa čak 8:0, a Varaždin je pobijedio Rudeš sa 4:2.  Buje i aktualni pobjednik Kupa, Rijeka, moraju odigrati odgođenu utakmicu, no, poznati su ostali sudionici osmine finala najmasovnijeg nogometnog natjecanja u Hrvatskoj, to su:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo, Hajduk, Slaven Belupo, Belišće, Osijek, Lokomotiva, Inter-Zaprešić, Istra 1961, Vinogradar, Zadar, Šibenik, BSK Bijelo Brdo i Opatija.

Parovi osmine finala:

Opatija – Dinamo
Varaždin – Buje / Rijeka
Gorica – Hajduk
BSK Bijelo Brdo – Slaven Belupo
Šibenik – Belišće
Zadar – Osijek
Vinogradar – Lokomotiva
Istra 1961 – Inter-Zaprešić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidljivo je da će Hajduk u osmini finala imati težak posao kod uvijek neugodne Gorice. Inače, parovi se određuju prema  koeficijentu uspješnosti u posljednjih pet sezona Kupa. Osmina finala Hrvatskog kupa na rasporedu je u srijedu, 30. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.