Nakon pravog nogometnog preporoda Nikole Vlašića tata Joško poručio: ‘Nikola je igrač kakav je Evertonu potreban, ali…’

Foto: fah

Mladi hrvatski reprezentativac, Nikola Vlašić, nakon odlaska iz Evertona igra kao preporođen. Sjajno se snašao u moskovskom CSKA-u, zabija golove i polako se nameće kao ozbiljan kandidat Zlatku Daliću za seniorsku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Evertonu ni nakon odlaska Vlašića nije sjajna situacija, naprotiv, klub je u donjem dijelu ljestvice, a mnogi zamjeraju portugalskom menadžeru Marcu Silvi zato što je tako olako pustio Nikolu na posudbu u Rusiju.

“Marco Silva je pod velikim pritiskom jer je posudio Nikolu. Puno navijača i stručnjaka smatra da Everton ima velikih problema u veznom redu i Nikola je taj igrač koji im je potreban,” kazao je za ruski Championat otac Nikole Vlašića, Joško, nakon čega je dodao:

Nikola je rekao Silvi prije odlaska da se smatra najboljim veznjakom u momčadi. Menadžer je napravio veliku pogrešku…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u Evertonu su Nikoli glavni konkurenti za mjesto u prvoj momčadi bili Sigurdsson, Walcott, Richarlison i Lookman, tome unatoč za njega mjesta nije bilo, niti je dobio pravu priliku u kontinuitetu. S obzirom na navedeno Joško smatra kako se njegov Nikola neće tako skoro vratiti u Englesku.

“Nikola uživa u CSKA Moskvi. Ima odličnog trenera i sjajnu podršku svojih suigrača. Mogao bi Nikola ostati u klubu i sljedeće sezone,” zaključio je Joško Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.