Nakon problema s koljenom Šime Vrsaljko u utorak ponovno na treningu

Foto: fah

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko (25) trenirao je u utorak ujutro nakon što je večer ranije zbog bolova u lijevom koljenu morao napustiti trening Atletico Madrida. Zbog ozljede tog koljena pauzirao je četiri mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Liječnici su rekli kako situacija nije alarmantna, ali vidjet ćemo kako će se osjećati”, rekla je Hini predstavnica kluba.

U ponedjeljak navečer su igrači Atletica vježbali udarce na gol poslije centaršuteva, a tom prilikom se Vrsaljko uhvatio za lijevo koljeno te je u pratnji fizioterapeuta i liječnika napustio trening.

U utorak ujutro nogometaši Atletica trenirali su u mjestu Los Angeles de San Rafael, udaljenom 70 kilometara od Madrida. Vježbali su dodavanja s loptom a zatim su podijeljeni u tri grupe nastavili trčati. Trening je trajao 70 minuta a Vrsaljko je radio jednakim ritmom, te se nije vidjelo da ima poteškoća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico Madrid u utorak u 18.30 sati ima drugi trening na kojem će igrači vježbati s loptom, nakon čega bi situacija s Vrsaljkovim koljenom mogla biti jasnija.

Šime Vrsaljko se prošli tjedan priključio pripremama nakon što je pauzirao četiri mjeseca zbog ozljede ligamenata lijevog koljena, te je trenirao punom snagom poput ostalih igrača.

Ozlijedio se 19. ožujka u prvoj minuti prvenstvene utakmice protiv Seville. Tada je zadnji put zaigrao, a od kraja travnja je trenirao odvojeno od momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.